2013. október 12., szombat

Halloween nyereményeső

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Halloween
  Halloween nyereményeső



                                     

     Szeretem a Halloweent. A beöltözést, az ijesztgetést, a rémisztő történeteket és hajnalig tartó bulikat, ahol az emberek egy éjszakán át valaki másnak adják ki magukat. Mindenki az lehet aki szeretne és mindezt úgy, hogy nem szól senki emiatt.

  Szeretem hallgatni a különböző történeteket, legendákat. Szeretem az ajtón kopogtató gyerekek álarc mögé rejtett tekintetét miközben a lépcsőmön állva igyekeznek rémisztgetni a kifaragott töklámpások közt, én meg úgy teszek mint aki halálra rémült és megjutalmazom őket bőségesen csokival meg cukorkával. Épp ezért az jutott az eszembe, hogy indítok egy Halloween nyereményesőt, melyben nem lesz más dolgotok, mint írni egy rövid, az ünnephez köthető történetet, sztorit és elküldeni nekem, melyet én megjelenítek a blogon, az író nevével együtt természetesen, és a beküldők közül kisorsolok egy szerencsés nyertest, aki egy személyre szóló ajándékcsomaggal lehet gazdagabb.
  
1. Mindenki csak egy írást küldhet be, mely nem lehet hosszabb mint egy A4-es oldal.
2.  Az email tárgya legyen : Halloween nyereményeső
3. Kérem feltüntetni a nevet, melyen nyilvánosságra hozhatom az adott történetet.

Az írások nem szólhatnak trágár, agresszív, személyeskedő, rágalmazó, diszkrimináló vagy gyűlöletkeltő felhívásokról, véleményekről. Továbbá nem áll módomban közzétenni olyan írásokat melyek nemzeti, etnikai, faji vagy vallási hovatartozás alapját hátrányosan megkülönböztetik, illetve azokat indokolatlanul firtatják.
Ha az írások nem sértik a fent említett szabályokat, küldök egy válasz e-mailt mely egy számot tartalmaz, így a beküldő megbizonyosodhat arról, hogy játékban van.

Pl. Kedves XY Gratulálok, ezennel bekerültél a játékba és ha szerencséd lesz, talán épp te leszel az idei Halloween nyereményeső győztese. A te személyes számod 8.
Üdvözlettel csillagszirom - Allicens T.

  A személyes számot az szerint kapod, ahányadiknak beküldöd az írásodat. Ez a szám fontos lesz a sorsoláskor, ugyanis nem név szerint fogom kisorsolni a győztest, hanem szám szerint.


Beküldési határidő : 2013.10.31 – csütörtök éjfél.

Sorsolás: 2013.11.02. – szombat

e-mail tárgya : Halloween nyereményeső

e-mail cím : t.allicens@gmail.com


Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Nincsenek megjegyzések :